Volledig scherm
© ANP Kippa

Steven Brunswijk presenteert slotavond StadsQuiz Tilburg

TILBURG- Cabaretier Steven Brunswijk, voorheen bekend als 'De Braboneger' presenteert op zaterdag 13 oktober in het Koning Willem II stadion de feestelijke uitslagenavond van de eerste StadsQuiz Tilburg. 

De opbrengst van de StadsQuiz gaat naar een project van de Johan Stekelenburg Stichting voor kansarme kinderen.

Karel Luttikholt, president van de organiserende Kiwanisclub is blij met Brunswijk als presentator: ,,Steven Brunswijk past ontzettend goed bij ons nieuwe Tilburgse evenement. Hij is zelf opgegroeid in Tilburg, kent de stad, de taal en onze cultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat hij op zijn geheel eigen wijze van de avond een succes maakt!”

Steven Brunswijk wil zijn bekende bijnaam achter zich laten omdat deze niet bijdraagt aan een voortzetting van zijn carrière als cabaretier. Naast zijn optredens in het theater is hij momenteel ook op televisie te zien in het programma Expeditie Robinson. 

  1. ChristenUnie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveegpiet’

    Christen­Unie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveeg­piet’

    EINDHOVEN/TILBURG - Als het aan ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers ligt, omarmt Nederland de roetveegpiet. ,,Die heeft alles in zich om de Piet van ons allemaal te worden’', schrijft de voorman van de kleinste coalitiepartij in de Tweede Kamer op Facebook. ,,Deze Piet is de triomf van de polder. Hij heeft z’n roetvegen te danken aan een traditioneel element van het Sinterklaas-verhaal: de schoorsteen.’'

In samenwerking met indebuurt Tilburg