Volledig scherm
PREMIUM
Sticker Tilburg Spoorzone © Joost Goutziers

Stickers in Tilburg. Guerrillamarketing is promotie voor dance

stickersTILBURG - Danceparty’s, dj’s en festivals profileren zich met stickers in de stad. Dat doet ook; ‘This is our house’, een site over dancemuziek die wordt gemaakt in Tilburg.

Deze sticker toont een equalizer, grafische geluidsfrequenties in de vorm van een huis. ‘This Is Our House’ staat erop te lezen en de term ‘house’ verwijst deze keer naar de populaire muziekstroming. Niet voor niets plakt de sticker op een zwarte regenpijp bij Club Smederij in de Spoorzone. In die zaal zijn hippe dancefeesten en goed bezochte clubavonden. Daar komt het jonge publiek dat ‘This Is Our House’ wil bereiken en dat alles wil weten over elektronische muziek.

  1. Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassadeurs van Redhead Days

    Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassa­deurs van Redhead Days

    TILBURG/UDENHOUT - Redhead Days heeft zo’n honderd roodharige ambassadeurs in de stad. Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout horen tot dat selecte gezelschap. Lotte heeft licht rood haar, met soms een blonde lok, haar broertje Niels heeft feller rood haar. ,,Nee, ik word nooit gepest”, zegt Lotte. ,,Kinderen op school vinden mijn haren mooi, dat zeggen ze vaak.” Lotte heeft posters van Redhead Days op school op het prikbord gehangen en dat trok bekijks.

In samenwerking met indebuurt Tilburg