Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Supporter valt van tribune tijdens voetbalwedstrijd in Willem II stadion

TILBURG - Een supporter van de Venlose voetbalclub VVV is zaterdagavond rond 20.20 uur van de tribune gevallen in het Willem II stadion in Tilburg. De supporter is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde aan het eind van de wedstrijd tussen de Tilburgse voetbalclub Willem II en VVV Venlo. 

Een getuige meldt dat de man achterover klapte, een meter of drie naar beneden viel en in de gracht terechtkwam.

Volgens een woordvoerder van het stadion kwam de man gedeeltelijk op zijn hoofd terecht, maar was hij na de val aanspreekbaar. Een ambulance werd opgeroepen en het slachtoffer werd ter plaatse enige tijd behandeld door medisch personeel. De ernst van de verwondingen leken mee te vallen. Toch is de man uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. 

De bezoekers die in het deel van het stadion zaten waar het ongeluk gebeurde, moesten ongeveer een kwartier wachten. Pas toen de ambulance weg was mochten ze de tribune verlaten. 

  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.
  2. Kledingmerk uit Berkel-Enschot verslaat sportgigant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    Kleding­merk uit Ber­kel-En­schot verslaat sportgi­gant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    BERKEL-ENSCHOT - Een jarenlange juridische strijd tussen een familiebedrijfje uit Berkel-Enschot en een Japanse multinational is deze week beslecht in het voordeel van de Brabanders. Van Lieshout Textiel uit Berkel-Enschot mag hun beeldmerk Crosshatch blijven gebruiken. Asics was het daar niet mee eens omdat het te veel zou lijken op het Asics-logo, dat ook uit kruisende lijnen bestaat.

In samenwerking met indebuurt Tilburg