Volledig scherm
Sint Michielsgestel, stormschade aan een huis aan de Ruwenbergstraat waar een dikke eik door het dak is geslagen. © copyright Marc Bolsius

Telefoon bij Interpolis ook deze vrijdag alweer roodgloeiend door stormdrukte

TILBURG - Het regent ook deze vrijdag alweer schademeldingen bij de Tilburgse verzekeraar Interpolis. Rond een uur of 9 in de ochtend hingen 145 Interpolis-mensen aan de telefoon. ,,Een zelfde aantal mensen zat in de wacht."

,,De wachttijd is ongeveer 10 minuten", aldus een woordvoerster van Interpolis. Gisteren kwamen er in totaal 8500 telefoontjes over woonschade. ,,Vandaag verwachten we eenzelfde aantal." Ter vergelijking: op een normale dag handelt Interpolis pakweg 850 telefoontjes over woonschade af. 

Online ontving de verzekeraar gisteren bovendien al 4500 claims.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kledingmerk uit Berkel-Enschot verslaat sportgigant Asics in patentgeschil: 'De champagne gaat hier open'

    Kleding­merk uit Ber­kel-En­schot verslaat sportgi­gant Asics in patentge­schil: 'De champagne gaat hier open'

    BERKEL-ENSCHOT - Een jarenlange juridische strijd tussen een familiebedrijfje uit Berkel-Enschot en een Japanse multinational is deze week beslecht in het voordeel van de Brabanders. Van Lieshout Textiel uit Berkel-Enschot mag hun beeldmerk Crosshatch blijven gebruiken. Asics was het daar niet mee eens omdat het te veel zou lijken op het Asics-logo, dat ook uit kruisende lijnen bestaat.

In samenwerking met indebuurt Tilburg