Volledig scherm
Sint Michielsgestel, stormschade aan een huis aan de Ruwenbergstraat waar een dikke eik door het dak is geslagen. © copyright Marc Bolsius

Telefoon bij Interpolis ook deze vrijdag alweer roodgloeiend door stormdrukte

TILBURG - Het regent ook deze vrijdag alweer schademeldingen bij de Tilburgse verzekeraar Interpolis. Rond een uur of 9 in de ochtend hingen 145 Interpolis-mensen aan de telefoon. ,,Een zelfde aantal mensen zat in de wacht."

,,De wachttijd is ongeveer 10 minuten", aldus een woordvoerster van Interpolis. Gisteren kwamen er in totaal 8500 telefoontjes over woonschade. ,,Vandaag verwachten we eenzelfde aantal." Ter vergelijking: op een normale dag handelt Interpolis pakweg 850 telefoontjes over woonschade af. 

Online ontving de verzekeraar gisteren bovendien al 4500 claims.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heftige confrontatie tussen pedo Hans V. en misbruikte vrouwen in Kenia: 'Je hebt ons leven verwoest’

    Heftige confronta­tie tussen pedo Hans V. en misbruikte vrouwen in Kenia: 'Je hebt ons leven verwoest’

    In Kenia is het tot een bikkelharde confrontatie gekomen tussen de veroordeelde pedoseksueel Hans V. en twee Nederlandse vrouwen die beweren door de Tilburger te zijn misbruikt. Dat gebeurde een aantal weken geleden voor het oog van de draaiende camera. Misdaadverslaggever John van den Heuvel zocht Hans V. in Kenia op voor zijn nieuwste televisieprogramma. ,,De angst in de ogen van die kinderen zal ik nooit meer vergeten.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg