Ondernemers in Tilburg hoeven tot het einde van 2021 geen precariobelasting meer te betalen, zo besloot de gemeenteraad maandag.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemers in Tilburg hoeven tot het einde van 2021 geen precariobelasting meer te betalen, zo besloot de gemeenteraad maandag. © Jan van Eijndhoven

Tilburg doet beroep op solidariteit welvarende ondernemers; bijdrage voor collega's in crisis

TILBURG - Om ondernemers tegemoet te komen wordt er in Tilburg dit jaar geen precariobelasting meer geïnd. Dat geldt dus ook voor ondernemers die nauwelijks omzet mislopen door de coronacrisis. Wethouder Bas van der Pol (D66) wil met hen in gesprek over een solidariteitsbijdrage voor collega's die het wel moeilijk hebben.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg