Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

Tilburg: onderzoek naar openingstijden fietsenstallingen

TILBURG - De gemeente Tilburg gaat onderzoeken of de openingstijden van de fietsenstallingen in de binnenstad nog aan de behoeften van bezoekers voldoen. De LST wil dat ook gekeken wordt naar bewaakte stallingen bij winkelcentra in de wijken.

Voldoen de openingstijden van bijvoorbeeld de fietsenstalling bij de Concertzaal nog aan de wensen van de bezoekers? Het was een vraag die zowel het CDA als Lokaal Tilburg maandagavond opwierpen tijdens de gemeenteraadsvergadering, die zich over de begroting voor 2019 boog. Verkeerswethouder Mario Jacobs (GroenLinks) nam de handschoen op. Hij laat het uitzoeken.

  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg