Volledig scherm
© Venema Media

Tilburger (33) moet scooterrijder ontwijken en slaat op de vlucht omdat die hem slaat en wil beroven

TILBURG - Een 33-jarige fietser is maandagmiddag in Tilburg op de vlucht geslagen voor twee mannen op een scooter die hem mishandelden en probeerden te beroven. Dat gebeurde rond halfzes na een bijna-aanrijding op de Reeshofdijk.

De fietser moest op het fietspad door een tegenligger uitwijken en belandde daardoor in de berm. Er ontstond een woordenwisseling met de mannen op de scooter, omdat zij tegen de richting in reden.

Eén van de mannen op de scooter sloeg en schopte het slachtoffer. Ze wilden ook zijn spullen stelen, maar de fietser wist ervandoor te gaan. Hij is even later door het personeel van de ambulancedienst verzorgd.

De fietser heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Het onderzoek naar de twee verdachten loopt. 

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg