Foto ter illustratie. Een man kreeg 32 maanden celstraf voor een inbraken in en rond Hilvarenbeek. Hij sloop als een soort Sméagol uit de sprookjesfilm Lord of the Rings over het terrein van de kroeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Een man kreeg 32 maanden celstraf voor een inbraken in en rond Hilvarenbeek. Hij sloop als een soort Sméagol uit de sprookjesfilm Lord of the Rings over het terrein van de kroeg. © Getty Images

Tilburger die inbraak pleegde als een soort Sméagol moet 32 maanden brommen

HILVARENBEEK/BREDA – Vanwege drie woninginbraken, twee bedrijfsinbraken en een mislukte bedrijfsinbraak, moet de 46-jarige Ferdi van den H. (46) uit Reusel 32 maanden de cel in. De rechtbank in Breda veroordeelde de man vrijdag en hechtte geen waarde aan de mededeling van de verdachte ‘dat hij zijn leven wil veranderen’.

 1. Eindhoven zakt op ranglijst van aantrekkelijke steden: ‘Velsen staat hoger, lekker met Tata Steel als buurman’
  PREMIUM
  VAN DE LEZER

  Eindhoven zakt op ranglijst van aantrekke­lij­ke steden: ‘Velsen staat hoger, lekker met Tata Steel als buurman’

  Cabaretier Theo Maassen zei ooit ‘Het enige goeie wat er uit Amsterdam komt, is de trein naar Eindhoven’ maar daar denkt de gemiddelde Nederlander anders over. De aantrekkelijkste plek om te wonen is Amsterdam, bleek deze week uit de jaarlijkse Atlas van Nederlandse gemeenten. Eindhoven zakt terug naar plaats 26. We legden de matige score voor aan drie Wijzen uit het Zuidoosten.
  Oirschot, Reusel-De Mierden