Een medewerker van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit heeft samen met de politie twee kleine aapjes weggehaald uit een woning in Tilburg.
Volledig scherm
Een medewerker van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit heeft samen met de politie twee kleine aapjes weggehaald uit een woning in Tilburg. © Instagram / Wijkagenten Korvel st Anna

Tilburger houdt twee dwergzijdeaapjes als huisdier, dieren naar opvang gebracht

TILBURG - Een medewerker van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit heeft donderdag samen met de politie twee kleine aapjes weggehaald uit een woning in de Spoorzone in Tilburg. De aapjes werden als huisdier gehouden, wat niet mag.

  1. Rechter steunt Lustwarande: mogelijk toch tonnen subsidie provincie voor exposities in Oude Warande
    PREMIUM

    Rechter steunt Lustwaran­de: mogelijk toch tonnen subsidie provincie voor exposities in Oude Warande

    TILBURG - Lustwarande, de jaarlijkse beeldenexpositie in de Oude Warande in Tilburg, rekent erop dat de provincie Brabant alsnog met tonnen subsidie over de brug komt. Dat baseert artistiek directeur Chris Driessen op een uitspraak van de rechtbank in Den Bosch. Die heeft het besluit van de provincie om geen subsidie toe te kennen van tafel geveegd. Er is veel onduidelijkheid over hoe de beslissing tot stand is gekomen, aldus de rechter.

In samenwerking met indebuurt Tilburg