Volledig scherm
PREMIUM
. © Thinkstock

Tilburger jaren de cel in voor stelselmatig misbruik van stiefkind

BREDA/TILBURG - Een 34-jarige Tilburger moet drie jaar de gevangenis in, waarvan één voorwaardelijk, omdat hij van 2006 tot 2009 stelselmatig zijn stiefzoontje misbruikte. Het kind was toen tussen de 12 en 15 jaar oud.

De man was er zelf mee naar buiten gekomen in 2016, omdat hij wroeging had gekregen. Het slachtoffer deed daarop aangifte. De Tilburger woonde in die tijd op een binnenvaartschip, samen met zijn partner, de gescheiden vader van het jongetje. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Stop met kokervisie over vestiging grootschalige logistiek in Midden-Brabant’
    PREMIUM

    ‘Stop met kokervisie over vestiging grootscha­li­ge logistiek in Mid­den-Bra­bant’

    TILBURG/WAALWIJK - De stadsbesturen van Tilburg en Waalwijk nemen grote risico’s door zwaar in te blijven zetten op de vestiging van nieuwe logistieke ondernemingen. ,,De bestuurders hebben last van kokervisie, die de mogelijkheden van lokale bedrijven inperkt en de banen van inwoners op termijn onder druk zet. We zijn met z’n allen als het ware een nieuwe textielcrisis aan het creëren. Of zo je wilt een nieuwe schoenencrisis.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg