Op veel plekken gaat de kin weer omhoog, borst vooruit, wordt het glaswerk gepoleerd en de stof van flessen wijn geblazen. Bij Sarban aan de Besterdring lonkt de opening. ,,Het loopt al lekker met de reserveringen”, zegt Rabia Alizadah (op rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Op veel plekken gaat de kin weer omhoog, borst vooruit, wordt het glaswerk gepoleerd en de stof van flessen wijn geblazen. Bij Sarban aan de Besterdring lonkt de opening. ,,Het loopt al lekker met de reserveringen”, zegt Rabia Alizadah (op rechts). © Jan van Eijndhoven

Tilburgse horeca na acht maanden weer binnen open: ‘Niet het einde van de pandemie, wel van de deprimi’

TILBURG - Na bijna acht maanden mag de horeca ook weer binnen open, onontbeerlijk als je geen terras hebt.  ‘Een explosie van energie’, voelen ze bij de Tilburgse restaurants Sarban en Silk Road. Maar dat de heropening naar voren is gehaald - in plaats van het eeuwige uitstellen - is hier en daar ook ietwat pijnlijk. ,,Ik ben geïrriteerd.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg