Een tweede havenarm in plaats van residentie Piushaven? ,,Gaandeweg ben ik ervan overtuigd dat het een goed gebouw is, dat het bouwkundig prima in orde is”, zegt wethouder Berend de Vries.
Volledig scherm
PREMIUM
Een tweede havenarm in plaats van residentie Piushaven? ,,Gaandeweg ben ik ervan overtuigd dat het een goed gebouw is, dat het bouwkundig prima in orde is”, zegt wethouder Berend de Vries. © Jan van Eijndhoven

Toekomst Piushaven: harde noten, mooie dromen

Piushaven-serieZa 19 sept: Er zijn nog harde noten te kraken en mooie dromen te vervolmaken. Aan de Piushaven gebeurt in de toekomst nog genoeg. Of te veel? ,,Die tijd van experimenteren is niet helemaal voorbij, maar we moeten wel op zoek naar een nieuwe balans.”

  1. Fujifilm bouwt hard aan fabriek voor celkweekmedia in Tilburg, nu vraag door corona hard stijgt
    PREMIUM

    Fujifilm bouwt hard aan fabriek voor celkweekme­dia in Tilburg, nu vraag door corona hard stijgt

    TILBURG - Door corona is de vraag naar celkweekmedia, een product dat wordt gebruikt bij de productie van vaccins en medicijnen, wereldwijd hard gestegen. En laat Fuji nu juist een fabriek daarin bouwen in Tilburg. ,,We hebben al de vraag gekregen of de bouw niet wat sneller kon, maar helaas heeft de coronacrisis juist voor een kleine vertraging gezorgd", vertelt vicepresident van Fujifilm Albert van Maren.

In samenwerking met indebuurt Tilburg