Volledig scherm
PREMIUM
In TrefpunT wordt onder meer gebridged. © Cees Baars

TrefpunT Udenhout luidt noodklok: 'Het wordt hier echt veel te klein'

UDENHOUT - Stichting Welzijn Ouderen Udenhout (SWOU) luidt de noodklok. TrefpunT Senioren Udenhout, het thuishonk van SWOU, aan de Tuinstraat is te klein geworden om alle deelnemers aan de activiteiten te herbergen.

,,Bij meerdere clubjes hebben we een wachtlijst omdat we geen ruimte hebben voor nieuwe leden. Zo is er een stop op nieuwe aanmeldingen voor yoga en bridge. Het smartlappenkoor is uitgeweken naar ontmoetingscentrum 't Plein, omdat we hen niet kunnen huisvesten", zegt André van der Lee, voorzitter van SWOU.

  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.
  2. Kledingmerk uit Berkel-Enschot verslaat sportgigant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    Kleding­merk uit Ber­kel-En­schot verslaat sportgi­gant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    BERKEL-ENSCHOT - Een jarenlange juridische strijd tussen een familiebedrijfje uit Berkel-Enschot en een Japanse multinational is deze week beslecht in het voordeel van de Brabanders. Van Lieshout Textiel uit Berkel-Enschot mag hun beeldmerk Crosshatch blijven gebruiken. Asics was het daar niet mee eens omdat het te veel zou lijken op het Asics-logo, dat ook uit kruisende lijnen bestaat.

In samenwerking met indebuurt Tilburg