Volledig scherm
Minder treinen vanaf Tilburg. © Martin Ommering

Treinstoring tussen Tilburg en Tilburg Universiteit toch nog niet opgelost: minder sprinters

UPDATETILBURG - Er rijden woensdagavond minder sprinters tussen station Tilburg en Tilburg Universiteit. Dat probleem leek om 18.45 uur opgelost, maar drie kwartier later was er weer sprake van een storing.

Dit kwam volgens de NS door een seinstoring. De eerste storing werd rond half 5 gemeld. Om 19.30 uur werd er weer melding gemaakt van een storing. Tussen Tilburg en Tilburg Universiteit rijden er dus minder sprinters. De extra reistijd kan oplopen tot een kwartier. Het is onbekend hoe lang het zal duren.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fiets van plotseling overleden vader van Isolde (18) en Flavio (16) gestolen in Tilburg: ‘We zijn er kapot van’
    video

    Fiets van plotseling overleden vader van Isolde (18) en Flavio (16) gestolen in Tilburg: ‘We zijn er kapot van’

    TILBURG - Een diefstal met grote emotionele gevolgen. Onbekenden zijn er vorige week vandoor gegaan met de fiets van Tilburger Fokke Dijkstra, die in augustus vorig jaar plotseling in zijn slaap overleed. Zijn kinderen, Isolde en Flavio, zijn er helemaal kapot van. ,,Het maakt ons niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, zolang je de fiets maar terugbrengt. Alsjeblieft.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg