Volledig scherm
Opnames van de reconstructie van de overval op cafetaria Franske in Tilburg. © Bureau Brabant

Twee overvallen in week tijd op Tilburgse campus: reconstructies in Bureau Brabant

TILBURG - De politie heeft reconstructies gemaakt van de twee overvallen op de Albert Heijn en cafetaria Franske op het campusterrein van Tilburg University. De beelden zijn maandagavond 15 januari te zien in opsporingsprogramma Bureau Brabant. 

Op woensdagavond 6 december beroofde een gewapende man de Albert Heijn aan het Professor de Moorplein. Tientallen studenten die boodschappen deden, waren getuige. Veel van hen schrokken hevig van de overval. De overvaller ging er met geld vandoor. 

Precies een week later sloeg een overvaller toe bij de cafetaria om de hoek. Ook hier werd het personeel met een pistool bedreigd. Daarna vluchtte de overvaller met een klein geldbedrag. 

Of het om dezelfde dader gaat is niet duidelijk. De politie bundelt de zaken, omdat ze erg op elkaar lijken. In Bureau Brabant wordt in elk geval gesproken van overvallers; twee verschillende daders dus. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg