Volledig scherm
PREMIUM
Het summer camp-lied oefenen tijdens de lessen Songs and conversation. © BD

Van Tilburgs naar Engels tijdens summer camp voor kinderen

TILBURG- Een week lang alleen maar Engels praten valt niet mee voor kinderen van 4 tot 11. Tijdens het Engels voor Bengels summer camp leren kinderen Engels door sport, dansen, knutselen en 'class'. 

,,Duck, duck, goose." Liv (7) en Anne-Fleur (7) rennen over het schoolplein terwijl ze elkaar proberen te tikken bij de Britse versie van zakdoekje leggen. Wanneer de juf in haar handen klapt en vertelt dat het tijd is om naar binnen te gaan, vormen de kinderen twee rijen. Achter elkaar aan lopen ze het schoolplein af. ,,Typisch Brits", vertelt Marie-Chantal de Wildt, door de kinderen 'Miss Marie' genoemd, met een lach. 

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg