Edo Arnoldus,  neuroloog en voorzitter medische staf van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis kreeg zelf corona en is nu hersteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Edo Arnoldus, neuroloog en voorzitter medische staf van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis kreeg zelf corona en is nu hersteld. © Pix4Profs/Jan Stadss

Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normaliseren’

TILBURG - Vanuit zijn slaapkamer, geveld door corona, zag de voorzitter van de medische staf van het ETZ noodgedwongen hoe snel de wereld veranderde. Inmiddels is Edo Arnoldus terug aan het werk. Tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. ,,We zitten nog middenin de coronacrisis. Toch dringt zich nu al de vraag op wanneer we de zorg weer wat kunnen gaan normaliseren.”

Met grote passen, beent Edo Arnoldus door het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Bijna schudt hij de verslaggever een hand. Oh, mag niet. Al zou het in het geval van de neuroloog en voorzitter van de medische staf wel kunnen. In die zin: hij kreeg corona, zat twee weken in strenge thuisquarantaine - ‘Mijn vrouw zette het bordje met de maaltijden voor de slaapkamerdeur’- en is genezen. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg