Van diefstallen tot mishandelingen, de rechter buigt zich dagelijks over tal van zaken. Onze rechtbankverslaggever belicht elke week één bijzondere zaak.
Volledig scherm
Van diefstallen tot mishandelingen, de rechter buigt zich dagelijks over tal van zaken. Onze rechtbankverslaggever belicht elke week één bijzondere zaak. © Illustratie BD

Vrachtwagenchauffeur na ongeluk Tilburg: 'het appen is nu terug tot zo goed als niks'

VOOR DE RECHTERBREDA/TILBURG - De lijst met appjes, in en uit de oplader halen en zelfs een foto die is verstuurd vanaf zijn telefoon is best behoorlijk. Dat terwijl de 24-jarige Johan B. met zijn vrachtwagen vol aardappelen in Tilburg op de weg zat. Niet zeker is of dat de reden is waarom hij een Fiat Punto 'zo ongeveer door de helft heeft gereden' op de Burg. Letschertweg in Tilburg. ,,Het appen is nu terug tot zo goed als niks."

0 reacties

  1. Na teleurstelling en ongeloof gaat de knop om bij Nemelaer: ‘Het kan nog steeds’
    PREMIUM

    Na teleurstel­ling en ongeloof gaat de knop om bij Nemelaer: ‘Het kan nog steeds’

    De dag na het verloren kampioensduel met zijn toekomstige club Erp had Nemelaer-coach Theo van Geffen even geen behoefte om zijn huis te verlaten. Hij zat vooral in zijn achtertuin, om zo nu en dan even terug te denken aan hetgeen hij voor, tijdens en na het verloren duel (1-0) had meegemaakt. ,,Toen we terugkwamen op de club, stonden er gewoon weer een paar honderd man op ons te wachten. Zoiets blijft echt uniek.”
    Haaren