Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Vrouw mishandeld voor ogen van haar jonge kinderen in Tilburg

TILBURG - Op de kermis in Tilburg is een vrouw mishandeld voor de ogen van haar twee jonge kinderen. Dat gebeurde vlak voor de afsluitende vuurwerkshow bij de Piushaven, die zij met de kinderen wilde bezoeken. 

De dader is een andere vrouw. Het slachtoffer stond op de vlonders tussen het restaurant Rak en de Tamboerskade in. Ze heeft aangifte gedaan.

De mishandeling vond al plaats op zondagavond 29 juli. De politie, die op zoek is naar getuigen, meldt het nieuws zaterdagmiddag. Omdat er op het moment van de mishandeling veel mensen met hun mobiel klaarstonden om de vuurwerkshow te filmen, heeft de politie goede hoop dat er beelden van de dader zijn.

  1. De koning van Sint Joep komt uit Tilburg, heet Jan de Rooij en verkoopt sponsjes

    De koning van Sint Joep komt uit Tilburg, heet Jan de Rooij en verkoopt sponsjes

    TILBURG - Hij versloeg ze allemaal, zijn 85 collega standwerkers onder wie een aantal kampioenen waar hij tegenop keek. Maar dinsdag op de markt van Sint Joep in Sittard was Jan de Rooij uit Tilburg toch echt de beste. De pas 26-jarige standwerker werd uitgeroepen tot ‘Koning van Sint Joep’. Een titel met status. Hij verkocht dit keer siliconensponsjes, maar de volgende keer kunnen dat best weer motorpoets of magnetronchips zijn.

In samenwerking met indebuurt Tilburg