Volledig scherm
PREMIUM
Zoekplaatje naar de toegang naar de VVV bij het Natuurmuseum. © Ton Gimbrère

VVV moet Tilburg zichtbaarder aanprijzen

TILBURG - Nu Tilburg met onder meer de LocHal en de Piushaven meer in de belangstelling staat, moet de VVV de stad ook zichtbaarder aanprijzen: en graag snel een beetje! Die roep uit de gemeenteraad vindt gehoor bij Burgemeester en Wethouders.

Maandagavond klonk de boodschap opnieuw indringend, ditmaal uit de mond van CDA-raadslid Ton Gimbrère. Niet zonder schaamte had hij zaterdag twee oudere dames naar de ‘amper vindbare’ VVV geleid bij het Natuurmuseum. ,,Geen wonder dathet aantal bezoekers aan de VVV vorig jaar met een kwart daalde.” De bereikbaarheid wordt nog bemoeilijkt door de werkzaamheden aan de Spoorlaan.  

  1. Jaqueline, die vader verloor bij brand, ziet huis uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Dit niet nog eens’

    Jaqueline, die vader verloor bij brand, ziet huis uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Dit niet nog eens’

    Jaqueline van Heugten (42) zag zaterdag haar woning uitbranden aan de Antoon Coolenlaan in Tilburg terwijl haar zoon nog op zolder lag te slapen. De 16-jarige jongen kon uiteindelijk door de brandweer van het dak worden gered, maar zijn moeder kreeg onmiddellijk flashbacks naar een dramatische gebeurtenis uit haar jeugd: ,,Ik verloor mijn vader bij een brand toen ik zo jong was als mijn zoon. In paniek stopte ik niet met schreeuwen tot hij het zou horen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg