Het City Hotel zit midden in de stad, op De Heuvel om precies te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het City Hotel zit midden in de stad, op De Heuvel om precies te zijn. © Google Maps

Week na een ‘cursus alcohol en geweld’ slaat P. hotelportier in elkaar: ‘ik had echt veel gedronken’

TILBURG - Een week nadat de verdachte een cursus van justitie over de combinatie alcohol en geweld heeft gevolgd, gaat het weer fout. Eind 2017 slaat S.P. (24) samen met een vriend de bewaker van het City Hotel in Tilburg helemaal in elkaar. Of de verdachte dan niets heeft geleerd, wil de politierechter in Breda weten. ,,Ik kan me echt niets herinneren van die avond. Ik had echt heel veel gedronken.”

Quote

Wat nu zo triest is: je ziet de portier op een gegeven moment naar de telefoon kruipen

Officier van justitie Nicolaes

P. werkt zelf in een hotel, antwoordt hij met zachte stem als politierechter Vliegenberg daar naar vraagt. Dus inderdaad kan hij zich wel voorstellen dat de portier bang is geweest. ,,Ik heb nooit de kans gehad om excuses aan te bieden", vertelt hij de politierechter die daar meteen zijn vraagtekens bij zet. ,,U had een brief kunnen sturen.” Dat had gekund ja, zegt de verdachte. ,,Als ik de kans had gehad.”

  1. Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normaliseren’
    PREMIUM

    Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normalise­ren’

    TILBURG - Vanuit zijn slaapkamer, geveld door corona, zag de voorzitter van de medische staf van het ETZ noodgedwongen hoe snel de wereld veranderde. Inmiddels is Edo Arnoldus terug aan het werk. Tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. ,,We zitten nog middenin de coronacrisis. Toch dringt zich nu al de vraag op wanneer we de zorg weer wat kunnen gaan normaliseren.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg