De massale val die werd veroorzaakt door een toeschouwer.
Volledig scherm
De massale val die werd veroorzaakt door een toeschouwer. © Screenshot

FOTO'S | Eerste rit geteisterd door zware valpartijen, tientallen renners tegen asfalt na domme actie fan

Nieuwe val in finaleEen toeschouwer heeft voor een massale valpartij gezorgd in de eerste etappe van de Tour de France. De vrouw wilde zo graag een tekst op een kartonnen bord laten zien in de camera, dat ze totaal geen rekening hield met de opkomende renners. Tony Martin (Jumbo-Visma) raakte het bord en ging onderuit, net zoals tientallen anderen.

15 reacties

 • J.C. Kattestaart

  1 jaar geleden
  Het is deze vrouw weer gelukt om met een "Theatrale persoonlijkheidsstoorni" in beeld te komen met alle gevolgen van dien.Tegen dit kan je allelei boete's,regels maken het blijft helaas dat dit soort figuren blijven bestaan.
 • cees schouten

  1 jaar geleden
  Willen jullie dat geen fan meer noemen! Dat is een hooligan en hoort bij het voetbal thuis.
 • eric pieters

  1 jaar geleden
  De wielrijders maken er een show van Dan komen er anderen die ook hun show willen. Zo op TV willen is sowieso een trieste wens. Maar velen vinden het leuk. Dat mee rennen schijnt ook enorm opwindend te zijn. Maar ja, geen toeschouwers, geen wielersport.
 • J.F. Hage-Berghuis

  1 jaar geleden
  Waarom is een aanwezige die aandacht op TV wil gelijk een fan? Waaruit blijkt dat? Ik begreep dat de identiteit nog onbekend was. Een fan is niet alleen gefocust op zichzelf in beeld brengen en is totaal niet geinteresseerd in kijken naar de race. Dus hoe weet het AD of dit een fan is?
 • Gert-Jan

  1 jaar geleden
  Probleem is veel breder. Wielrenners bedrijven topsport en supporters (zijn dit wel echte supporters?) vinden het dan schijnbaar nodig om gekleurde rook fakkels af te steken als ze langskomen. Kunnen ze deze rook lekker inademen. Ook het mee rennen is zwaar irritant. Zijn dit nu echte supporters? Lijkt me niet. Normen en waarden zijn zoals overal ver te zoeken. Zeeman heeft helemaal gelijk.