BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Sponsors Jumbo-Visma zien miljoeneninvesteringen beloond: ‘Maar dit is geen gekocht succes’

Het geel, het groen en de rood-witte bolletjestrui. Als sponsor van de Jumbo-Visma-wielerploeg kun je deze dagen maar beter niet kleurenblind zijn. Hoe kijken de belangrijkste geldschieters naar het belachelijk grote Toursucces? En maakt het wat uit dat de Tourwinnaar geen Nederlander is?

11 reacties

 • Sander de Koning

  2 maanden geleden
  Ik denk ook dat door het aantrekken van van Baarle en Kelderman,Jumbo in de toekomst voor alle 3 de rondes gaat.Ook v Aert kan een ronde winnen,prachtige sportman en bere sterk en veel beter als van der Poel,die alleen maar schreeuwt en verder niets,alleen goed in eendaags wedstrijden
 • Sander de Koning

  2 maanden geleden
  @E Seckel:Klopt helemaal wat je schrijft
 • Ad van der Stel

  2 maanden geleden
  Links of rechts om ik heb respect voor die gasten die drie weken lang alle krachten uit hun lichaam persen. Ik geef je het maar te doen om in weer en wind in extremen temperaturen tegen een helling te fietsen. Groot contrast tav de jankende voetballers die miljoenen verdienen maar al gaan liggen kernen als ze al denken dat ze geraakt worden. En de negatieve reacties hier op deze forum?? Laat die azijnzeikers zelf maar eens iets presteren zou ik zeggen.
 • E Seckel

  2 maanden geleden
  Totaal zinloos weggegooid geld. Wanneer wordt hier eens mondiaal tegen opgetreden? Met dat geld waar slechts een paar mensen van profiteren zou Jumbo het personeel beter kunnen belonen en een beter prijsbeleid kunnen voeren. Sporten die niet minstens 60% van de kosten aan echte inkomsten kunnen genereren moeten weer terug naar amateur niveau waar ze dan thuis horen.
 • G. van der Hoeven

  2 maanden geleden
  Waar men zich allemaal niet druk om maakt....zijn belangrijkere zaken...Oranjemeisjes...jammer
 1. Vingegaard brengt Deense media in extase met ‘grootste sportprestatie ooit’: ‘Jonas was de Tourminator’

  Vingegaard brengt Deense media in extase met ‘grootste sportpres­ta­tie ooit’: ‘Jonas was de Tourmina­tor’

  Jonas Vingegaard werd gisteren na Bjarne Riis de tweede Deen die de Tour de France als winnaar afsloot. Daarmee plaatst hij zich volgens de Deense krant Politiken op gelijke hoogte met de nationale voetbalploeg die in 1992 Europees kampioen werd en tennisster Caroline Wozniacki, de enige Deense die een grandslamtoernooi wist te winnen. ,,Als dit al niet de grootste Deense sportprestatie ooit was, dan komt hij zeker in de buurt.”