Volledig scherm
© Pro Shots

Berghuis tekent voor vier jaar bij Feyenoord

Feyenoord heeft Steven Berghuis definitief overgenomen van Watford. De Rotterdamse club bereikte vandaag een akkoord met de Engelse club. De 25-jarige vleugelaanvaller tekent een verbintenis tot medio 2021.

Berghuis kwam vorig seizoen al op huurbasis voor Feyenoord uit. De negenvoudig international van Oranje liet eind vorig seizoen al weten graag bij Feyenoord te blijven. Het duurde echter lang voordat de Rotterdamse leiding overeenstemming bereikte met Watford over een transfersom voor de aanvaller. Het contract van Berghuis bij de club uit de Premier League liep nog twee jaar door.

Met zeven doelpunten en zes assists had de oud-speler van FC Twente, VVV en AZ afgelopen seizoen een belangrijk aandeel in het binnenhalen van de eerste landstitel in achttien jaar met Feyenoord.

Technisch directeur Martin van Geel: ,,Dat Steven een speler is met exceptionele kwaliteiten heeft hij vorig seizoen bewezen. Met zijn creativiteit, traptechniek en scorend vermogen is hij van grote waarde voor ons geweest. Daarom ben ik blij dat we Steven voor de eerste officiële wedstrijd hebben vastgelegd.''

Volledig scherm
© Pim Ras fotografie