Bryan Linssen vervolgt loopbaan in Japan: ‘Met Feyenoord heb ik mooiste droom verwezenlijkt’

met VideoBryan Linssen en Urawa Red Diamonds hebben de laatste plooien rond de overgang van de aanvaller van Feyenoord naar Japan gladgestreken. De nummer 13 van de J-League bevestigde vandaag de overgang van de Limburger.

35 reacties

 • M.G. Bults

  1 maand geleden
  Model prof. Niet lullen maar poetsen. Als hij er een keer naast stond zeurde hij nooit. Heb je hem nodig dan staat hij er. Ik heb genoten van zijn slimme duwtjes in de 16. Heel veel succes Bryan. @Master voetbalhoofdstad? Ik neem aan dat jij een fan bent van Sparta. Dat is mooi voor je. Ik hou het op Feyenoord.
 • M. .Kok

  2 maanden geleden
  Hoewel ik hem natuurlijk het allerbeste gun. Kon Bryan mij veelal niet bekoren. 😀😀 Behalve zijn glimlach.😀😀 Ok, hij verzette bergen met werk. Maar daardoor werd die niet heel veel productiever. Vandaar dat hij de laatste tijd op de bank zat. Mij valt iedere keer op. Dat er wel een niveau/klasse verschil is. Of je nu bv bij Vitesse of feyenoord voetbald.Daar was ie een van de betere. En bij fegenoord waren er spelers beter.Ik wens hem ontzettend veel succes! En dank voor je tomeloze inzet.
 • W.J. Velt

  2 maanden geleden
  Het beste gewenst, wij hebben veel plezier van je gehad
 • De waard

  2 maanden geleden
  Op die leeftijd als hij heb je je beste jaren gehad. Mooie bijdrage geleverd en wens hem veel plezier in Japan. Voor beide partijen een win-win situatie.
 • A de Ruiter

  2 maanden geleden
  helaas, maar als je meer kan verdienen ga je weg is ook bij bedrijfsleven. Maar voetbal is net koe handel. Clubspelers zijn er niet meer.