Volledig scherm
Amin Younes © Erwin Spek

Contractsoap rond Younes gaat door: Napoli claimt 31 handtekeningen te hebben

Het welles-nietes spelletje tussen Amin Younes en Napoli gaat maar door. Volgens de Italianen komt de Duitse aanvaller deze zomer naar Napels, maar de Ajacied denkt daar anders over. ,,Ik heb geen enkel voorcontract of andere overeenkomst met Napoli gesloten."

,,Tot 30 juni zal ik me volledig concentreren op Ajax", zo vertelt Younes aan het Duitse Sport1. Volgens de Duitse zender zouden Bayern München en vooral Borussia Mönchengladbach interesse hebben in de international, maar het is de vraag of Napoli dat toestaat. De club zou het contract van Younes al hebben ingediend bij de Italiaanse bond, waardoor clubs met Napoli moeten onderhandelen als ze Younes willen hebben.

Mattia Grassani, de advocaat van Napoli, zou tegen de Napolitaanse radiozender Kiss Kiss Napoli hebben gezegd dat de opmerkingen van Younes 'enorm bijzonder zijn.' ,,Ik zou er bijna om moeten lachen, ware het niet dat er een contract ligt, inclusief de overdracht van beeldrechten, voorzien van maar liefst 31 handtekeningen."