Volledig scherm
Cyriel Dessers is de nieuwe spits van Heracles. © VI Images

Cyriel Dessers van FC Utrecht naar Heracles

Heracles heeft een nieuwe spits: Cyriel Dessers (24) komt voor drie seizoenen over van FC Utrecht. De kans dat Adrian Dalmau daarmee snel vertrekt uit Almelo, is met de komst van de Belgische aanvaller groot. 

Heracles wilde Dessers gisteren al presenteren tijdens de spelerspresentatie van de open dag - de spits was nota bene in de buurt van het stadion - maar kreeg de verrassing net niet voor elkaar. 

Dessers wordt in Almelo de vrijwel zekere vervanger van Adrian Dalmau, die vorig jaar negentien keer scoorde en weg wil. De aanvaller uit België speelde sinds 2017 bij Utrecht, daarvoor kwam hij uit voor NAC Breda. Daar scoorde hij 22 keer in 36 duels. In Utrecht was vooral zijn eerste seizoen goed, afgelopen winter raakte hij geblesseerd. 

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.