Volledig scherm
Steven Berghuis. © ANP

Duidelijke boodschap voor PSV: Berghuis niet te koop

Feyenoord heeft de eerste officiële poging van PSV om rechterspits Steven Berghuis in te lijven meteen kort en krachtig afgewimpeld. PSV is al langer geïnteresseerd in de linksbenige aanvaller, maar klopte nu ook officieel aan bij de Rotterdammers. 

Door Mikos Gouka

Die wilden meteen duidelijkheid verschaffen en de boodschap ‘Steven Berghuis is niet te koop’ is afgegeven aan de beleidsbepalers uit Eindhoven.

Voor PSV rest eigenlijk maar twee dingen. Of de interesse verleggen naar andere spelers of meteen met een behoorlijk bod op de linkspoot komen waardoor Feyenoord zich alsnog genoodzaakt voelt om aan tafel te schuiven. Berghuis speelt vanavond met Feyenoord in de Kuip tegen het Griekse Panathinaikos. De aanvaller praat deze voorbereiding niet met de media om niet steeds op de interesse van PSV te hoeven ingaan.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.