نادي الاتحاد السعودي on Twitter

النادي يتعاقد رسميا مع اللاعب كريم الأحمدي #هلا_بالنمور https://t.co/78qzePbdMs

El Ahmadi tekent voor twee jaar bij Al-Ittihad

Karim El Ahmadi verruilt Feyenoord voor Al-Ittihad. De middenvelder tekende vandaag een tweejarig contract bij de club uit Saoedi-Arabië. De Marokkaans international kwam sinds 2014 uit voor de Rotterdamse club. 

El Ahmadi werd in 2017 landskampioen met Feyenoord en veroverde in 2016 en afgelopen seizoen de KNVB-beker. Hij speelde in 2011 al in het Midden-Oosten, bij Al-Ahli uit Dubai. El Ahmadi kon ook de Franse club Stade de Reims, maar de 33-jarige middenvelder koos voor Al-Ittihad. De Saoedische club wordt getraind door voormalig Argentijns international Ramón Díaz. 

Door het vertrek van El Ahmadi kan wellicht Jordy Clasie als vervanger terugkeren naar Feyenoord. De 27-jarige middenvelder is nu nog eigendom van Southampton waar hij echter op een zijspoor staat.

Volledig scherm
© Al-Ittihad
Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
© Getty Images
  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.