Feyenoord Rotterdam on Twitter

🇨🇴 Luis Sinisterra = 🔴⚪️⚫️ #BienvenidoLuis #Feyenoord

Feyenoord rondt komst Sinisterra (19) af

Feyenoord heeft de Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra gecontracteerd. De 19-jarige speler, die zo'n twee miljoen euro kost, komt van CD Once Caldas. Hij is vandaag medisch gekeurd in Rotterdam en zal voor drie jaar tekenen met een optie voor nog twee seizoenen.

Feyenoord Rotterdam on Twitter

🆕 Luis Sinisterra 🇨🇴 Bienvenido a Feyenoord Rotterdam! #BienvenidoLuis https://t.co/T95vU50Vn0

Sinisterra is 1 meter 72 en speelt vooral vanaf de rechterkant. De Colombiaans jeugdinternational stond een jaar geleden in de belangstelling van Club Brugge. Die transfer zou toen zijn afgeketst vanwege de vraagprijs van CD Once Caldas. 

Sinisterra is de vervanger van Bilal Basacikoglu, die voor een klein bedrag richting Kayserispor is verdwenen. In eerste instantie zullen Sam Larsson, Jean-Paul Boëtius en uiteraard Steven Berghuis hem nog voorblijven in de pikorde. Bovendien heeft Feyenoord ook buitenspeler Mo El Hankouri teruggehaald van een verhuurperiode bij Willem II, terwijl ze in de Kuip ook verwachten dat de 17-jarige Cheick Touré de volgende stap zal gaan zetten in zijn ontwikkeling.

De formele afhandeling van de overgang, waaronder de aanvraag van de tewerkstellingsvergunning, zal nog enige tijd in beslag nemen. Daardoor is het nog niet bekend wanneer de jonge buitenspeler kan aansluiten bij de selectie en speelgerechtigd is.

Sinisterra is de tweede Feyenoord-aanwinst van deze transferperiode. Eerder kwam van FC Utrecht middenvelder Yassin Ayoub transfervrij over.

Volledig scherm
De nieuwe Feyenoorder Luis Sinisterra met zijn idool Falcao. © Instagram Luis Sinisterra

Luis Sinisterra | Once Caldas | Goals, Skills, Assists|

Uploaded by TrezegolScout on 2017-06-13.