Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie

Feyenoord verhuurt Kelly aan Oxford United

Oxford United, dat uitkomt op het derde niveau in Engeland, huurt Liam Kelly voor de rest van het seizoen. De Ierse middenvelder kwam in Rotterdam weinig aan spelen toe. 

Kelly kwam met de inmiddels opgestapte Jaap Stam van Reading over naar Feyenoord. Onder Stam kreeg de 24-jarige middenvelder al weinig speeltijd, onder de nieuwe trainer Dick Advocaat kwam de Ier, die nog een contract tot 2022 heeft, er helemaal niet meer aan te pas. Kelly hoefde, net als Yassin Ayoub, dan ook niet mee op trainingskamp in Spanje. De voormalig speler van Reading en Bath City kwam de afgelopen maanden tot slechts twee invalbeurten.

Manager Robinson is dolblij met zijn nieuwe aanwinst. ,,Dat iemand als Jaap Stam hem meeneemt naar een club als Feyenoord, zegt volgens mij genoeg over Liam. Dus toen de mogelijkheid zich voordeed om hem naar Oxford te halen, was ik eerlijk gezegd geschokt.”

Oxford United staat op de vierde plaats in de League One en heeft een achterstand van twee punten op nummer twee Rotherham United. De eerste twee ploegen in de League One promoveren direct naar het Championship. 

Volledig scherm
© BSR Agency