Volledig scherm
Oussama Idrissi © BSR Agency

Idrissi op weg naar FK Krasnodar

Oussama Idrissi speelt volgend seizoen waarschijnlijk in de Russische competitie. De 23-jarige aanvaller van AZ is op weg naar FK Krasnodar, de club waar Tonny Vilhena deze week al naar verkaste. Younes Namli maakte deze transferperiode ook al de overstap naar deze Russische formatie. FK Krasnodar komt volgend seizoen uit in de Champions League.

Idrissi lijkt dus de derde eredivisiespeler te worden die de overstap gaat maken. De dribbelaar kende een aardig seizoen bij AZ en scoorde acht keer in 32 wedstrijden, al raakte Idrissi in de laatste fase van het seizoen zijn basisplaats kwijt. Hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord maar brak daar nooit door. Dat deed de aanvaller wel bij FC Groningen.

In januari 2018 stapte Idrissi over naar AZ. Daar stond hij nog tot 2022 onder contract. Recent koos de aanvaller ervoor om voor Marokko uit te komen. Momenteel is Idrissi in Egypte voor de Afrika Cup. Hij speelde wel voor vertegenwoordigende elftallen van Nederland, waaronder Jong Oranje. 

  1. PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart
    Opvolger Schwaab

    PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart

    PSV heeft afgelopen week al een akkoord op hoofdlijnen bereikt met centrale verdediger Timo Baumgartl, die momenteel nog bij VfB Stuttgart onder contract staat. De 23-jarige Duitser moet in Eindhoven de opvolger worden van zijn landgenoot Daniel Schwaab, die PSV in mei transfervrij verliet. Schwaab kwam in 2016 eveneens over van VfB Stuttgart, waaraan PSV in 2011 ook al Francesco Javier ‘Maza’ Rodríguez verkocht.