Harry Kane.
Volledig scherm
Harry Kane. © Pool via REUTERS

Kane voor astronomisch bedrag op weg naar Manchester City

In Engeland gonst het van de geruchten over een aanstaande transfer van Harry Kane. De spits van Tottenham Hotspur zou voor het astronomische bedrag van 187 miljoen euro worden overgenomen door Manchester City.

69 reacties

 • Roel Arno

  1 jaar geleden
  @ Hilbert Hoogenberg Ja dus, dat was toen en nu is nu, en volgens mij was zeker Cruijff ook erg op de penny hoor. En een videorecorder was toen ook niet voor veel mensen weggelegd hoor.
 • R.E. Middelaar

  1 jaar geleden
  Tja ik lees hier wat mensen vinden van het aankoopbedrag en het salaris. Je mag er zeker wat van vinden. Dat doe ik ook. Maar laat die kerel lekker genieten van zijn geld. Als jij voor jouw werk zo'n bedrag geboden kreeg zou je ook niet willen dat anderen voor jou bepalen wat je met je geld doet. Leven en laten leven. Eja ja het voetbal is verziekt door het geld, illegaal of niet, maar de meeste blijven er toch voor betalen om te kijken..
 • Bert Spierings

  1 jaar geleden
  Prima toch? Ik kijk er niet naar dat is een meer dan uitstekend idee.
 • Van Rossem

  1 jaar geleden
  Wens hem veel succes.Het misgunnen is nogal hypocriet.Daarbij is die jongen ook gewoon belastingbetaler so what.Ja vroeger en bla bla.Een sigarenzaak beginnen als vroegguhhh daar zat toen ook al geen geld in.
 • J Diepeveen

  1 jaar geleden
  Totaal belachelijk om zoveel uit te geven voor een speler .
 1. Antony voor 100 miljoen of Gakpo voor de helft? Paniek op Old Trafford kan titelstrijd eredivisie beslissen
  PREMIUM

  Antony voor 100 miljoen of Gakpo voor de helft? Paniek op Old Trafford kan titel­strijd eredivisie beslissen

  Ajax moet vrezen voor een vertrek van de Braziliaanse smaakmaker Antony. De kampioen heeft zelfs al een bod van 80 miljoen van het wanhopige Manchester United afgeslagen. Met de recordsom die gloort, dreigt ook flinke vertraging van de renovatie. Of blijft Ajax op oorlogssterkte en gaat trainer Erik ten Hag juist met de grootste smaakmaker van rivaal PSV aan de haal?