Volledig scherm
PREMIUM
Matthijs de Ligt. © ANP

Keuze van De Ligt is keuze van Raiola

PSG op polepositionParis Saint-Germain ligt op poleposition voor de felbegeerde handtekening van Matthijs de Ligt. Sportief wellicht een opmerkelijke keuze, maar zaakwaarnemer Mino Raiola duwt zijn cliënt rechtstreeks richting Frankrijk.

Het moet dé transfer van deze zomer worden. Die van Matthijs de Ligt (19) naar... ja, waarheen eigenlijk? Dat is nu al maanden de vraag. Je zou er een grafiek van kunnen maken. Eerst lag FC Barcelona op kop. Toen toch weer Juventus. Manchester United, Liverpool, Manchester City en Bayern München passeerden ongeveer even vaak de revue. En uiteindelijk toch ook weer Barcelona. Omdat vriend Frenkie de Jong daar nu gaat spelen.

  1. PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart
    Opvolger Schwaab

    PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart

    PSV heeft afgelopen week al een akkoord op hoofdlijnen bereikt met centrale verdediger Timo Baumgartl, die momenteel nog bij VfB Stuttgart onder contract staat. De 23-jarige Duitser moet in Eindhoven de opvolger worden van zijn landgenoot Daniel Schwaab, die PSV in mei transfervrij verliet. Schwaab kwam in 2016 eveneens over van VfB Stuttgart, waaraan PSV in 2011 ook al Francesco Javier ‘Maza’ Rodríguez verkocht.