Lisandro Martínez.
Volledig scherm
Lisandro Martínez. © Jasper Ruhe

Manchester United mengt zich in strijd om Lisandro Martínez en legt fors bod neer bij Ajax

Ajax dreigt Lisandro Martínez kwijt te raken aan Manchester United. De nieuwe club van trainer Erik ten Hag heeft de 24-jarige Argentijnse mandekker na Frenkie de Jong en Tyrell Malacia gebombardeerd tot het volgende topdoelwit en dat inmiddels ook tot uiting gebracht door een eerste bod in Amsterdam neer te leggen.

24 reacties

 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Als hij dan toch spelers wil meenemen waar hij in het verleden mee gewerkt heeft kan hij misschien Labyad en Klaiber blij maken? Martinez was wel goed hoor maar toch ook niet onmisbaar , het wordt tijd dat Schuurs een keer opstaat
 • Brinkman

  1 maand geleden
  Strik er om en die 45 miljoen pakken. Geen enkele speler is dat bedrag waard
 • Antoine Bosch

  1 maand geleden
  Na 50 jaar betaald voetbal kan ik zeggen dat AJAX en FEIJENOORD de mooiste clubs van Nederland zijn .
 • Marcus Collins

  1 maand geleden
  Zoveel grappenmakers hier die denken dat de Argentijnse international Martinez een Nederlander is.
 • C.J Bulsing

  1 maand geleden
  Lijkt inderdaad dezelfde fout als van Gaal te maken door alleen Nederlanders en spelers die onder hem hebben gespeeld te halen. Ben Feyenoorder (woon ook op Feijenoord) dus maakt me niets uit of hij blijft of vertrekt. Maar denk wel dat zowel Ajax als Feyenoord wat nieuwe spelers moeten gaan halen. En inderdaad wordt het tijd dat we weer gewoon gaan voetballen ipv deze bedragen neer te leggen waar maar enkele clubs dit kunnen betalen Overigens als ik Ajax was:verkopen voor€50 milj . Pure winst.