Volledig scherm
© AFP

Open sollicitatie Maradona: Ik kan Manchester United weer aan prijzen helpen

Diego Maradona is momenteel nog trainer van Dorados, een ploeg in de tweede divisie van Mexico, maar als het aan de Argentijn ligt duurt dat niet lang meer. ,,Als Manchester United een coach nodig heeft, dan ben ik de juiste man.”

Maradona is ervan overtuigd dat hij de man is om de club weer naar grote hoogte te stuwen. ,,Ik weet dat ze wereldwijd veel shirtjes verkopen, maar ze moeten prijzen winnen en ik kan dat voor ze doen”, vertelt Maradona aan het Engelse tijdschrift Four Four Two.

,,Manchester United was lange tijd mijn favoriete Engelse club. Ze hadden zo veel geweldige spelers een goed team met Alex Ferguson. Maar op dit moment is City mijn club. Ik weet dat je niet zo kan wisselen, maar het komt door Kun Agüero. We spreken elkaar vaak”, gaat Maradona verder, die ook nog even uithaalt naar Paul Pogba. ,,Die werkt niet hard genoeg.”

  1. PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart
    Opvolger Schwaab

    PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart

    PSV heeft afgelopen week al een akkoord op hoofdlijnen bereikt met centrale verdediger Timo Baumgartl, die momenteel nog bij VfB Stuttgart onder contract staat. De 23-jarige Duitser moet in Eindhoven de opvolger worden van zijn landgenoot Daniel Schwaab, die PSV in mei transfervrij verliet. Schwaab kwam in 2016 eveneens over van VfB Stuttgart, waaraan PSV in 2011 ook al Francesco Javier ‘Maza’ Rodríguez verkocht.