Georginio Wijnaldum.
Volledig scherm
Georginio Wijnaldum. © Pro Shots

Paris Saint-Germain laat FC Barcelona schrikken met enorm aanbod voor Wijnaldum

FC Barcelona presenteerde Sergio Agüero en Eric Garcia al als transfervrije nieuwkomers. En voor Georginio Wijnaldum werd al een datum geprikt. De 30-jarige international leek op weg naar Camp Nou, maar Paris Saint-Germain heeft plots goede hoop de Catalaanse club te kunnen dwarsbomen.

11 reacties

 • Charles van Hengst

  2 weken geleden
  Veel onrust bij Barca en rust komt er voorlopig ook niet. Met veel onzekerheden bij Barca zou ik voor PSG kiezen.
 • Mundus Decipi

  2 weken geleden
  Tuurlijk kies je wel voor het geld, want de Franse League is geen top league. En Wijnaldum is een goede speler bij Liverpool, maar bij het Nederlands elftal structureel ontzettend matig. Dit komt mede omdat hij vergeet dat hij een waterdrager is, en niet de spelverdeler moet willen uithangen.
 • a.j. Hulst

  2 weken geleden
  M.A. Bossink, Ik zou het ook wel weten: PSG! Topteam die mee gaat doen in de top van de CL, met een toptrainer en een top elftal (want ook ene Messi staat nog op het lijstje te halen bij hen!) Verder is Barcelona een wespennest qua leiding, loopt A-garnituur gratis de deur uit of trappen ze de deur uit (Suarez) en kopen ze veel b-garnituur voor veel geld (schuld van ruim 1 mld) of A-garnituur wat bij hen niet aan zijn niveau komt (Griezmann). Dus duidelijk, ook al als je ruim 10 mln meer krijgt!
 • Koers

  2 weken geleden
  En na Wijnaldum ook Memphis naar PSG in plaats van Barcelona? Hij heeft nog steeds niet getekend in Catalonië...
 • M.A. Bossink

  2 weken geleden
  Je kiest toch niet alleen voor het geld of voor een trainer? Wijnaldum kan gecharmeerd zijn van Pocchetino maar Koeman is volgens mij ook niet verkeerd. Verder is Barcelona als stad en Spanje als land veel leuker en de Primera Division is veel aantrekkelijker dan de Ligue 1. Ik zou het wel weten!