TransferTalk.
Volledig scherm
TransferTalk. © AD

Pavlidis bereikt akkoord met AZ, Reis naar HSV en Arweiler naar Almere City

De transfermarkt gaat pas op 1 juli officieel open, maar nu al gonst het van de geruchten. Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk.

19 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  rob spaans, zoveel domheid in een post,per gewonnen wedstrijd betalen, dan zouden er niet veel voetballers neer bij de onderste teams voetballen.verder zijn ze niet ongeschoold, ze kunnen namelijk iets heel goed, net zoals een geschoolde timmerman, accountant,http://advocaat.De ene leert een wetboek uit zijn hoofd de ander hoe met een bal te spelen. En er zijn meer advocaten dan voetballers dus wat is het moeilijkste??
 • Maas Blotenburg

  1 maand geleden
  Ad van der Stel. Getuige jou reactie heb jij totaal geen verstand van financiële zaken. Maar ja, indien je alles huurt heb je daar ook geen weet van natuurlijk.
 • annemie Caelen - kerkhoffs

  2 maanden geleden
  En dan doen ze in Nijmegen voor komen dat ze Vukovic weg gekocht hebben bij Rc Genk,, nou hij heeft begin dit jaar zijn contract daar in geleverd omdat hij bij zijn familie wilden zijn in Australië
 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  Ajay Ramkisoen: Ik snap je en ja, veel spelers gaan daar heen voor het geld. De afgelopen jaren veel Engelse teams in de top, maar kom op zeg.. andere competities worden leeggekocht door de absurde miljarden die in de Engelse teams worden gepompt. Ik vind het voetbal niet echt om aan te zien, city doet vaak mooie dingen, maar voor de rest ligt het vaak aan het individuele acties van goeie spelers. Maar goed, er is een reden waarom het "niveau" zo hoog is.
 • Ad van der Stel

  2 maanden geleden
  Komt mooi uit dat die Malen wat geld opbrengt voor PSV want dan kunnen ze gelijk die staatssteun van 25 miljoen terug betalen aan de gemeente wat nu nog steeds is betaald door die arme belastingbetaler van Eindhoven
 1. Internazionale wil nog niet aan vraagprijs PSV voor Dumfries voldoen
  VIDEO

  Internazio­na­le wil nog niet aan vraagprijs PSV voor Dumfries voldoen

  Alom was verwacht dat Denzel Dumfries na zijn fraaie EK met het Nederlands elftal snel een transfer zou realiseren naar een buitenlandse club. Momenteel traint de rechtsback echter individueel bij PSV, dat niet van plan is hem voor een lager dan voorziene prijs te laten gaan. Hij heeft nog een contract tot medio 2023 en dat maakt deze transferperiode, die loopt tot 1 september, een ideaal verkoopmoment voor PSV.