TransferTalk.
Volledig scherm
TransferTalk. © AD

Reis verruilt Barcelona voor HSV, Cambuur haalt Boere terug naar eredivisie

De transfermarkt gaat pas op 1 juli officieel open, maar nu al gonst het van de geruchten. Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk.

17 reacties

 • annemie Caelen - kerkhoffs

  4 dagen geleden
  En dan doen ze in Nijmegen voor komen dat ze Vukovic weg gekocht hebben bij Rc Genk,, nou hij heeft begin dit jaar zijn contract daar in geleverd omdat hij bij zijn familie wilden zijn in Australië
 • bjorn Roos

  5 dagen geleden
  Ajay Ramkisoen: Ik snap je en ja, veel spelers gaan daar heen voor het geld. De afgelopen jaren veel Engelse teams in de top, maar kom op zeg.. andere competities worden leeggekocht door de absurde miljarden die in de Engelse teams worden gepompt. Ik vind het voetbal niet echt om aan te zien, city doet vaak mooie dingen, maar voor de rest ligt het vaak aan het individuele acties van goeie spelers. Maar goed, er is een reden waarom het "niveau" zo hoog is.
 • Ad van der Stel

  1 week geleden
  Komt mooi uit dat die Malen wat geld opbrengt voor PSV want dan kunnen ze gelijk die staatssteun van 25 miljoen terug betalen aan de gemeente wat nu nog steeds is betaald door die arme belastingbetaler van Eindhoven
 • Elvisszz Elvi

  2 weken geleden
  Stekelenburg (krul) Timber(dumfries). De ligt(de vrij). Blind(Ake). wijndal (aanholt) Wijnaldum (klaassen). Frenkie (klaassen) Gravenberg (klaassen) Berghuis (malen) weghorst.(L de jong) Depay. (Malen)
 • Mose Daniël Abel van Maanen

  2 weken geleden
  Ik begrijp dat er geen uitgavenplafond bestaat in de commercie maar wat een geld! Mooi dat die vrijheid er is..al vraag ik me sinds jaar en dag hoe n regering per land daar tegenaan kijkt? Als de economie minder dan gemiddeld tot héél slecht is en waar sociale armoede soms mijlenver van levensvatbaarheid staat maar aan de andere kant bepaalde mensen niet meer weten waar ze hun geld aan kwijt kunnen vanwege deze commerciële vrijheid zorg je toch dat er meer balans is tussen economie en commercie?