TransferTalk.
Volledig scherm
TransferTalk. © AD

Van Hooijdonk ligt goed in de markt, Ruud Vormer langer bij Club Brugge

De transfermarkt gaat pas op 1 juli open, maar nu al gonst het van de geruchten. Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk.

15 reacties

 • Ad van der Stel

  1 dag geleden
  Komt mooi uit dat die Malen wat geld opbrengt voor PSV want dan kunnen ze gelijk die staatssteun van 25 miljoen terug betalen aan de gemeente wat nu nog steeds is betaald door die arme belastingbetaler van Eindhoven
 • Elvisszz Elvi

  5 dagen geleden
  Stekelenburg (krul) Timber(dumfries). De ligt(de vrij). Blind(Ake). wijndal (aanholt) Wijnaldum (klaassen). Frenkie (klaassen) Gravenberg (klaassen) Berghuis (malen) weghorst.(L de jong) Depay. (Malen)
 • Mose Daniël Abel van Maanen

  5 dagen geleden
  Ik begrijp dat er geen uitgavenplafond bestaat in de commercie maar wat een geld! Mooi dat die vrijheid er is..al vraag ik me sinds jaar en dag hoe n regering per land daar tegenaan kijkt? Als de economie minder dan gemiddeld tot héél slecht is en waar sociale armoede soms mijlenver van levensvatbaarheid staat maar aan de andere kant bepaalde mensen niet meer weten waar ze hun geld aan kwijt kunnen vanwege deze commerciële vrijheid zorg je toch dat er meer balans is tussen economie en commercie?
 • Mandy van Dijken

  1 week geleden
  Zie liever dat de salarissen wat minder zijn bij die grote clubs. Achterlijke bedragen om even tegen een balletje te trappen
 • Mundus Decipi

  1 week geleden
  AC Milan heeft "een oogje" op Ziyech, maar volgens het Ad is hij "op weg naar" Milaan. Trouwens, lekker terug naar Ajax komen.