Volledig scherm
© RTL

1,7 miljoen GTST-fans zien Gigi vertrekken uit Meerdijk

Ruim 1,7 miljoen mensen hebben afgestemd op de laatste aflevering van Goede tijden, slechte tijden met actrice Gigi Ravelli. De RTL-soap staat daarmee op de tweede plek in de lijst met best bekeken programma's van donderdag 13 november.

Volledig scherm
© ANP Kippa

De kijkers zagen hoe Gigi's personage Lorena Gonzalez na een verblijf van zeven jaar wegging uit soapdorp Meerdijk. Dat kwam niet als een grote verrassing, want Gigi kondigde dinsdag haar vertrek bij GTST al aan. 'Ik voel dat het tijd is om in het diepe te springen', zei de 32-jarige blondine in RTL Boulevard. In de populaire soap was te zien hoe Lorena huilend afscheid nam van haar vrienden, waaronder Jef Alberts (Bartho Braat) en Laura Selmhorst (Jet van der Meij).

Het Achtuurjournaal trok iets meer dan 2 miljoen kijkers, goed voor de eerste plaats. De derde plek is voor Chantal Janzen. Meer dan 1,5 miljoen mensen keken mee hoe de presentatrice voor haar programma Chantal Blijft Slapen een nachtje op bezoek ging bij Peter Jan Rens en Tijl Beckand.

1.054.000 kijkers zagen hoe Sylvana Simons moest vertrekken uit Maestro, waarin BN'ers strijden om de titel beste dirigent.

  1. Ophef om Tooske die Dancing with the Stars moet verlaten: ‘Tijd om te boycotten’
    Video

    Ophef om Tooske die Dancing with the Stars moet verlaten: ‘Tijd om te boycotten’

    Tooske Ragas werd de afgelopen weken bestempeld als de gedoodverfde winnares van Dancing with the Stars, maar gisteravond kwam aan haar dansavontuur abrupt een einde. De blondine moest, tegen alle verwachtingen in, het RTL-programma verlaten. Dat zorgde voor veel verontwaardiging bij zowel de jury als de kijkers thuis. ‘Ongelooflijk, ik hoop dat alle dansliefhebbers afhaken bij dit programma na deze blamage'.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (14%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72182 stemmen