Volledig scherm
© RTL

1,7 miljoen GTST-fans zien Gigi vertrekken uit Meerdijk

Ruim 1,7 miljoen mensen hebben afgestemd op de laatste aflevering van Goede tijden, slechte tijden met actrice Gigi Ravelli. De RTL-soap staat daarmee op de tweede plek in de lijst met best bekeken programma's van donderdag 13 november.

Volledig scherm
© ANP Kippa

De kijkers zagen hoe Gigi's personage Lorena Gonzalez na een verblijf van zeven jaar wegging uit soapdorp Meerdijk. Dat kwam niet als een grote verrassing, want Gigi kondigde dinsdag haar vertrek bij GTST al aan. 'Ik voel dat het tijd is om in het diepe te springen', zei de 32-jarige blondine in RTL Boulevard. In de populaire soap was te zien hoe Lorena huilend afscheid nam van haar vrienden, waaronder Jef Alberts (Bartho Braat) en Laura Selmhorst (Jet van der Meij).

Het Achtuurjournaal trok iets meer dan 2 miljoen kijkers, goed voor de eerste plaats. De derde plek is voor Chantal Janzen. Meer dan 1,5 miljoen mensen keken mee hoe de presentatrice voor haar programma Chantal Blijft Slapen een nachtje op bezoek ging bij Peter Jan Rens en Tijl Beckand.

1.054.000 kijkers zagen hoe Sylvana Simons moest vertrekken uit Maestro, waarin BN'ers strijden om de titel beste dirigent.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement