Bridget Maasland. © FOTO BRUNOPRESS
Volledig scherm
Bridget Maasland. © FOTO BRUNOPRESS

Bridget Maasland had seks met 'om en nabij' twaalf man

Bridget Maasland heeft gisteren op televisie een boekje open gedaan over haar seksleven. Zo is ze nooit met Katja Schuurman naar bed geweest, maar hebben ze wel een keer 'een soort van gezoend'. En verder liet ze weten dat de teller voor het aantal sekspartners momenteel staat op 'om en nabij' de twaalf man.

Ook heeft Bridget het wel eens met een vrouw gedaan en had ze regelmatig onenightstands. Maasland deed haar onthullingen tijdens het programma De Man met de Hamer op Nederland 3. In een minuut beantwoordde ze alle vragen van presentator Horace Cohen voor Serious Request.

'Nee, we hebben wel een keer een soort van gezoend. Het was op een wrap-party,' antwoordt Bridget op de vraag of ze ooit met Katja naar bed is geweest. Daarna laat ze weten dat ze het wel eens met een vrouw heeft gedaan en dat ze met 'om en nabij' de twaalf mannen in haar leven seks had.

Geen plek te gek
Voor Bridget lijkt de locatie voor het hebben van seks geen issue. 'Ik kan eigenlijk geen plek bedenken waar ik het nog nooit heb gedaan,' vertelt ze. Met haar openhartige antwoorden heeft de presentatrice 750 euro voor Serious Request opgehaald.

In september werd bekend dat Bridget Maasland een relatie heeft met de tien jaar jongere bedrijfsjurist Pieter van Schaik. Hij zal dus 'om en nabij' haar twaalfde bedpartner zijn.