V.l.n.r. Donny, Luciënne, Dave, Dries en Honoria.
Volledig scherm
V.l.n.r. Donny, Luciënne, Dave, Dries en Honoria. © RTL

Dave Roelvink krijgt eigen reallifesoap

De Amsterdamse familie Roelvink krijgt een eigen reallifesoap. De Roelvinkjes, waarin onder andere het wel en wee rond Dave Roelvink wordt gevolgd, is vanaf 17 februari te zien op RTL5, zo kondigt RTL aan.

 1. ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’
  Podcast

  ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’

  ‘Follow de SOA is rauw, kaolo echt en grappig,’ zegt serie-liefhebber Kevin Goes in de podcast Bingewatchers. ‘Maar je voelt je als 35-jarige wel een beetje een perverseling terwijl je kijkt naar net 18-jarigen die allerlei seksuele handelingen uitvoeren.’ Toch vindt hij dat Videoland een goede en mooie serie heeft neergezet met Follow de SOA, die gaat over een meisje dat bij haar ontmaagding een SOA oploopt en er achter probeert te komen hoe die SOA als een lopend vuurtje door haar school verspreid is.
 2. Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’
  202

  Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

  Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVara per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVara op NPO 1.