Boer Marcel: 'Ik hoop dat jullie het warm houden vannacht.'
Volledig scherm
Boer Marcel: 'Ik hoop dat jullie het warm houden vannacht.' © Filmstill

Een boxershort met sokken eronder, brrr!

ColumnOh my god. Ik ben nog in shock. Dat beeld van Marcel in zijn boxershort en sokken, uitgestrekt als Playboy-bunny - of hoe noem je dat bij een man - bij de deur van de damesslaapkamer. Dat raak ik niet snel meer kwijt.

Volledig scherm
© AD
 Dat het nog bestaat: drie jonge mannen die nog nooit ‘tiramisjoe’ hebben gegeten.  

Met als klap op de vuurpijl die überfoute opmerking: 'Ik hoop dat jullie het warm houden vannacht.' Om zijn drie logees daarna quasi-vormelijk welterusten te wensen met een hand en drie zoenen.

Waarom? WAAROM? Wil hij laten zien wat hij in huis heeft? Hoopt hij een glimp op te vangen van een decolleté of spannend nachthemdje? Daar zijn Sonja en Marita de vrouwen bepaald niet naar. Op een uur afstand zie je dat het Sloggy- en verwassen T-shirttypes zijn in bed - waar niets mis mee is, overigens. Of hoopte hij stiekem dat ze zouden zeggen: 'Ach Marcel, weet je wat? Zonnebank aan de kant, we schuiven de bedden tegen elkaar en kruip er gezellig tussen.'

Ik zou ter plekke mijn koffers hebben gepakt. Maar nee, de dames moesten erom giechelen. Dat maakte de scène nog choquerender.

Nog een in de categorie 'hoe verzin je het': de vragen van het zelfgemaakte dobbelspel van Annemarie. Steengrill of gourmet? Geiten of schapen? Zwartbont of roodbont? Zonnebank of sauna? Ja, door dat soort dilemma's leer je de mannen echt beter kennen.

Kortom, het was in een woord weer toptelevisie gisteravond.

Dat het nog bestaat: drie jonge mannen die nog nooit 'tiramisjoe' hebben gegeten. En die ijzige stilte tussen Frank en Berber. Die is natuurlijk exit volgende week. Frank had zijn keuze bij de speeddate al gemaakt.

Ik heb inmiddels van twee afzonderlijke bronnen gehoord dat het sinds de opnames dikke mik is tussen de geitenboer en - u kunt nu nog stoppen met lezen als u het niet wilt weten - Anita.

En dat Richard over een paar weken verrassend genoeg kiest voor Susan.

Voor wat het waard is, hoor. Vorig jaar wist half Steenderen zeker dat Jos met Marieke had staan zoenen op de plaatselijke kermis. En dat bleek Dycke te zijn, weten we inmiddels.

Ik hoop dat ik kan slapen komende dagen. Marcel in boxershort met sokken eronder. Brrr.

AD-verslaggeefster Angela de Jong wijdt aan elke aflevering van Boer zoekt Vrouw een column.