Volledig scherm
Britt Dekker, de winnaar van de eerste serie: Echte Meisjes in de Jungle. ©Brunopress

Eerste beelden 'Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf' opgedoken

De eerste foto's van 'Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf' zijn opgedoken. Deze serie is de opvolger van de RTL5-hit Echte meisjes In De Jungle. Geruime tijd was onduidelijk wie er mee zouden doen, maar nu is de lijst met deelnemende meiden bekend.

Volledig scherm
Roos en Bibi. ©ANP

Britt Dekker is weer van de partij. Zij won de eerste reeks en ging naar huis met 30.000 euro ('Dat is bijna een miljoen!' riep ze uit) en werd in een klap een bekende Nederlander. Britt verdedigt in Nepal haar titel en neemt het op tegen Bibi, beter bekend als Kabouter uit Oh Oh Cherso, en Roos uit dezelfde realityserie. Danielle en Priscilla uit Beauty & de Nerd doen ook mee, evenals Jenna en Yosie uit Dames en Heren in de Dop, Britt en Jennifer uit New Chicks en tot slot Reneé en Tessa uit Benelux Next Top Model. De meiden strijden tegen elkaar in het warme bergachtige Nepal. De opnames zijn inmiddels achter de rug.

Ad Visser, de Toppop-goeroe en spiritueel kosmonaut, presenteert het programma en begeleidt de dames. Hij volgt Quintis Ristie op, die het eerste seizoen voor zijn rekening nam. RTL 5 gaat het weer uitzenden, maar de startdatum is nog niet bekend.

Bekijk hier de uitgelekte foto's.