Volledig scherm
Eva Koreman. © Q-Music

Eva Koreman nieuwe sidekick Jeroen van Inkel bij Q-Music

Q-MusicEva Koreman is met ingang van maandag de nieuwe sidekick van Jeroen van Inkel, tijdens het programma 'Van Inkel In De Middag' op Q-music. Zij vervangt Patricia van Liemt, die vandaag afscheid nam.

Volledig scherm
Jeroen van Inkel. © ANP

'Eva begon destijds in het talententeam van Q en heeft zich inmiddels bewezen in de nacht. Met haar authentieke manier van presenteren en eerlijke en vrolijke benadering past zij perfect in het programma van Van Inkel, waar het draait om 'energie geven in de middag'. Er is een natuurlijke klik tussen Eva en Jeroen.', aldus Programmadirecteur Iwan Reuvekamp van de zender.

De afscheid nemende Patricia van Liemt gaat één van haar grote dromen waarmaken. Zij vertrekt naar het buitenland om daar met haar gezin te wonen en werken.

Eva zal, naast haar rol als sidekick bij Van Inkel, op vrijdagavond van 21:00 tot 00:00 te horen blijven.

  1. Lee Towers raakt kijkers in Sterren op Het Doek: ‘Liefdevol naar iéder mens’

    Lee Towers raakt kijkers in Sterren op Het Doek: ‘Liefdevol naar iéder mens’

    De laatste aflevering van Sterren op het Doek liet twitterende kijkers gisteravond diep geroerd achter. Ruim 850.000 mensen zagen een openhartige Lee Towers, die zich volledig openstelde voor presentator Özcan Akyol. Hij vertelde dat hij het gevoel heeft dat hij zijn eigen vader heeft gerehabiliteerd en legde uit waarom hij bij zijn optredens iedereen een hand geeft, van schoonmaakster tot beveiliger. ‘Mooie en wijze woorden van Lee Towers.’

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72936 stemmen