Volledig scherm
© ANP

Geer en Goor best bekeken programma

Gemiddeld 1.960.000 kijkers hebben donderdagavond afgestemd op het nieuwe televisieprogramma Geer & Goor: Effe geen cent te makken. Daarmee staan Gerard Joling en Gordon bovenaan de lijst van best bekeken tv-programma's van de Stichting KijkOnderzoek. Johnny de Mol staat met zijn nieuwe programma SynDROOM op de tweede plaats met gemiddeld 1.655.000 kijkers.

Volledig scherm
© ANP Kippa

In het programma van Joling en Gordon laat het welgestelde duo alle luxe die ze gewend zijn voor wat het is en leven ze een maand lang op AOW-niveau. Dit doen de heren om aandacht te vragen voor het Nationaal Ouderenfonds. In de eerste aflevering was te zien hoe ze hun tijdelijke huis gingen inrichten en voor het eerst vrijwilligerswerk deden.

Johnny de Mol maakte met 1.655.000 kijkers zijn entree bij RTL4. In het programma SynDROOM helpt hij ambities, dromen en fantasieën te realiseren van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Vaak gaat het om een stap in hun leven die ze anders nooit hadden kunnen maken. Johnny helpt hen om gehoord, gezien of opgemerkt te worden.

  1. Achmed Akkabi: Ik deelde homohaat-berichten om familie te beschermen

    Achmed Akkabi: Ik deelde homohaat-berichten om familie te beschermen

    Achmed Akkbabi kwam afgelopen week plots onder vuur te liggen in de Marokkaanse gemeenschap door een homorol in de film Chez Nous uit 2013. De acteur, die juist nu successen viert met de succesvolle serie Mocro Maffia, plaatste zelf reacties uit een besloten groep op Facebook. ,,Daar stonden foto's in van familieleden, die wilde ik weghebben", vertelde hij aan Özcan Akyol daarover bij Onze man in Deventer op Radio 1.