Volledig scherm
Gerard Joling tijdens Toppers in Concert © anp

Gerard Joling noemt zangcoach The Voice 'rotte appel'

Gerard Joling heeft geen positieve woorden over voor Babette Labeij. En dat is zacht uitgedrukt want Geer noemt de zangcoach van The Voice of Holland in zijn column 'zielig en triest' en vraagt zich af 'wie zij dan wel niet is.' De oorzaak van de uitspraken is Babette's reactie op de concertenreeks van De Toppers, afgelopen weekend in de Amsterdam Arena.

Volledig scherm
Babette Labeij. © Brunopress

'Uitzinnig was het, top recensies en alleen maar lovende woorden voor de show', schrijft Gerard vandaag aan zijn fans op zijn website. Volgens de Topper is er 'altijd wel een rot appeltje in de buurt', doelend op Babette Labeij. Zij twitterde dat ze zich tijdens het concert van Gerard Joling, Rene Froger en Jeroen van der Boom prima heeft vermaakt maar dat daar wel veel drank voor nodig was. 'Wat zingen die mannen slecht'.

Dat schoot bij Geer in het verkeerde keelgat. 'Ongelofelijk dat een vrouw die een mooie opleiding heeft gehad in zang, piano en viool, en zoveel grote producties coacht nu zelf de tweede viool speelt. Zij zou toch beter moeten weten.' En: 'Er zijn artiesten die misschien beter zingen dan Jeroen, Rene of ikzelf maar die nog geen douchcabine vol krijgen. Daar hoor je zelf waarschijnlijk ook bij. Zielig en triest, voor de rest wens ik je alle goeds en succes met je karakter.'

Jeroen van der Boom reageerde op Twitter sceptisch op Babette's uitlating: 'Bedankt voor het compliment!' De reactie daarop van de zangcoach? 'Beetje lomp van me, maar tja als je 80 euro voor kaartje betaalt en mensen weten hun tekst niet en zingen vals. Jij was wel de beste!'

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.