Volledig scherm
© ANP Kippa

Gigi Ravelli stopt met Goede Tijden Slechte Tijden

Gigi Ravelli stopt met haar werk voor de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice nam zeven jaar de rol van Lorena Gonzalez op zich.

'Lorena vertrekt uit Meerdijk. Ik stop omdat ik het gevoel heb dat het goed is geweest. Ik zie het niet als iets negatiefs, maar een nieuw hoofdstuk in mijn leven', aldus de actrice.

De collega's van Gigi konden het niet geloven toen ze haar vertrek aankondigde. Omdat de uitzendingen van GTST niet live zijn, is Gigi in werkelijkheid al zes weken vrij. 'Maar ik zit nog in de groepsapp. Dus ik hoor er nog wel een beetje bij. Als ik het heel erg mis, kan ik altijd nog gaan figureren.

Volgens Gigi gaat haar karakter Lorena niet dood, maar gaat het om een open einde. 'Ik ga in het diepe springen. Dat is eng, maar spannend. Ik kijk met een grote glimlach terug.'

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Luizenmoeder en Van Erp winnen vakprijs voor scenaristen

    Luizenmoe­der en Van Erp winnen vakprijs voor scenaris­ten

    De scenario's van De Luizenmoeder, de speelfilm Niemand in de stad en de korte film Tienminutengesprek zijn vandaag uitgeroepen tot de beste Nederlandse scripts van 2018. De drie producties werden door het Netwerk Scenarioschrijvers bekroond met de Zilveren Krulstaarten, de Nederlandse vakprijs voor scenaristen. De uitreiking vond plaats in Vondel CS in Amsterdam. De winnaars worden gekozen door de leden van het Netwerk Scenarioschrijvers.