Volledig scherm
© VIER

Gordon, Josje en Jan Jaap in Belgische versie Slimste Mens

RTL-presentator Gordon (48) en oud-K3-zangeres Josje Huisman (30) doen mee aan de Belgische editie van kennisstrijd De Slimste Mens. Ook comedian Jan Jaap van der Wal en acteur Louis Talpe zijn van de partij, meldt de Vlaamse zender VIER.

Volledig scherm
© VIER

Om hun deelname te vieren gingen alle 34 kandidaten van het nieuwe seizoen op de foto als karakters van populaire televisieseries. Zo poseerde Gordon, te zien in de eerste aflevering op 17 oktober, als kapitein Merrill Stubing uit The Love Boat.

Josje kroop in de rol van Carmen Waterslaeghers, bekend van FC De Kampioenen. Een olijke Jan Jaap van der Wal liet zich vereeuwigen als Arthur 'Fonzie' Fonzarelli uit Happy Days, terwijl Louis Talpe op de foto ging als Don Draper uit Mad Men.

Hollander in jury
Cabaretier Marc-Marie Huijbregts zit komend seizoen als eerste Nederlander ooit in de jury van de Belgische hitshow. De finale wordt uitgezonden op 22 december.

In Nederland is het succesvolle programma te zien bij de NCRV op NPO2. Het laatste seizoen werd gewonnen door acteur George van Houts (58).

Volledig scherm
© VIER
Volledig scherm
© VIER
  1. Ophef om Tooske die Dancing with the Stars moet verlaten: ‘Tijd om te boycotten’
    Video

    Ophef om Tooske die Dancing with the Stars moet verlaten: ‘Tijd om te boycotten’

    Tooske Ragas werd de afgelopen weken bestempeld als de gedoodverfde winnares van Dancing with the Stars, maar gisteravond kwam aan haar dansavontuur abrupt een einde. De blondine moest, tegen alle verwachtingen in, het RTL-programma verlaten. Dat zorgde voor veel verontwaardiging bij zowel de jury als de kijkers thuis. ‘Ongelooflijk, ik hoop dat alle dansliefhebbers afhaken bij dit programma na deze blamage'.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72279 stemmen